Jeanette Hultzer

Unieke actie in een rare tijd

“Ik geef een coachingstraject weg”

Eigenlijk heb je behoefte aan persoonlijke coaching, maar financieel zit je op dit moment een beetje lastig. Wees gerust, je bent echt niet de enige. Het is een rare, onzekere tijd en net als jij zijn veel mensen op zoek naar perspectief. Daarom geef ik een persoonlijk coachingstraject weg. Het traject bestaat uit (maximaal) vijf coachsessies en gaat nog dit jaar van start. Dat kan online of in mijn praktijk in Lisserbroek.

Loop je vast in je leven, werk, relaties of je samengestelde gezin? Ben je de balans even helemaal kwijt?

Stuur me een mail en vertel me waarom jij in aanmerking komt voor het persoonlijke coachtraject:

  • waar loop je tegenaan, waar loop je vast?
  • waar heb je concreet behoefte aan?
  • wat wil je met het coachtraject bereiken?
  • waarom zou ik juist aan jou het coachingstraject weggeven?

Stuur je mail voor 20 november a.s. naar jeanette@hultzercoaching.nl

Ik maak op 23 november a.s. de uitslag persoonlijk aan je bekend. Vanzelfsprekend wordt je aanmelding en motivatie strikt vertrouwelijk en alleen door mij behandeld. En iedereen die zich aanmeldt krijgt persoonlijk antwoord.

Op mijn website vind je het aanbod van verschillende coachtrajecten en mijn werkwijze.

Ik kijk uit naar je mail!

Jeanette Hultzer/Hultzer Coaching

Deel dit artikel

FACEBOOK

INSTAGRAM

NIEUWSBRIEF